PROJECTEN

 

         Een Project afname is mogelijk in minimale eenheden van 100 uur. Bij deze 100 uur is 10 uur projectmagement op locatie in Nederland inbegrepen. De Voor meer informatie over expertise kunt u terecht onder het kopje technologie. Onze vaardigheden en diensten bieden een toegevoegde waarde aan elke onderneming. Echter vanwege onze kleinschaligheid is ons speerpunt het MKB.

VIRTUELE CONSULTANT

 

         Hebt u behoefte aan een permanente extra helpende hand in uw onderneming? Een virtuele consultant is de perfecte aanvulling voor uw vast personeelsbestand. U kunt uw vaste personeel immers permanent ontlasten. Meestal wordt er van de virtuele consultant gebruik gemaakt door afnemers, die al een ontwikkeltraject hebben afgerond. Er is geen minimale afname. 

 

 

MANAGED SERVICES

 

 

         Wilt u uw opgeleverde of nog op te leveren CRM systeem zorgeloos laten beheren met vlijmscherpe afspraken en heldere kosten? Hiervoor kunt u een managed service contract afsluiten. Met  onze service level agreements kunt u op keiharde garanties vertrouwen. Samen met onze CRM nearsource  specialist  kunt u het beheer en het inrichten van een competente center of een helpdesk laten uitvoeren. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Sapientia Consulting   Postbus 57133  1040 BA  Amsterdam

T: +31 (0)20 8950172 Info @ sapientia.nl   K.v.k. Amsterdam 14080692